Godt håndværk siden 1990
Få et uforpligtende tilbud – Ring på 4091 1919
Se video

Algerens af fliser, facader, tag og træværk

Hos Jaxo Tømrer & AlgeRens er vi specialister i algerens af facader, tag og fliser. Vi er et kvalitetsbevidst firma der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Her på siden kan du læse mere om de enkelte områder, vi hjælper med algerens.
Algerens

Lad os rense dine fliser for alger

Hos Jaxo Tømrer & AlgeRens tilbyder vi rens af fliser til attraktive priser. Med vores nyeste udstyr kan vi klare langt de fleste opgaver inden for algerens. Kontakt os og få et godt tilbud på at få renset dine fliser, tag, facade eller træværk for alger. Vi står klar til at hjælpe.
Algerens

Vi er specialister i rens af tag for alger

Algerens

Rens af facader til atraktrive priser

Algerens

Vi er specialister i rens af træværk

Algerens

Her viser vi at

Til dem som har tag som virkelig er angrebet af mos og alger, så er en almindelig oversprøjtning med algebehandling ikke effektiv nok. Men der anbefaler vi at man får hele taget renset  og i mange tilfælde uden  man behøver at få Malet taget.  Det er dog kun Decra tage samt Cement tagsten  hvor vi kan foretage dette på.

Så lad os kigge forbi og se om vi kan redde dit tag med en rensning som denne uden det behøver at skulle males efterfølgende.

Tidligere projekter med algerens

Vores algemiddel og imprægneringsleverandør

Neutralon algemiddel er efter intensiv forskning og udvikling nu det første dansk producerede produkt til det professionelle marked, der er blevet godkendt af Miljøstyrelsen (Algemiddel – reg. nr.: 777-8).
Neutralon er udviklet til det professionelle marked og må anvendes til bekæmpelse af alger på alle typer af hårde tagoverflader.

Læs mere om Neutralon og imprægnering
www.nowocoat-tagmaling.dk

Jaxo Handel
  • Afdeling i Kolding & Fredericia

  • Esbjergvej 111, 6000 kolding

  • CVR 14635394
Kontakt os på
  • Tlf.: +45 4091 1919
  • kontakt@jaxo.dk
  • bogholderi@jaxo.dk
Telefontider
  • Man-Fre: Kl.08:00 - 17:00
  • Personlig fremmøde efter aftale

© 2018 Jaxo Handel